81 ile 81 Kitap Projesi

Fırınlı Ortaokulu olarak geçen yıl başlatmış olduğumuz kitap okuma projesine bu yıl da 81 ile 81 Kitap adlı projeyle devam etmekteyiz.

31.10.2019 1056

Projenin temel amacı,öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak; öğrencilerin  kendini ifade etmelerinin, iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesini desteklemektir.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırarak, toplumsal duyarlılık ile yorumlama becerisi kazandırmak amaçlanmıştır.

81 ile 81 Kitap projesi kapsamında önceden belirlenmiş kitaplar numaralandı. Öğrencilere Türkiye haritası verildi. Öğrenciler illerin plaka koduna göre aldıkları kitapları okuduktan sonra o ili haritada boyayacak.

Proje kapsamında tüm kitapları okuyarak, haritayı tamamlayan öğrenciler ödüllendirilecektir.

31-10-2019